SEO & SEM byrå – Stockholm

Som en SEO & SEM-byrå är vi på Apex Media specialister på att hjälpa företag i Stockholm samt hela Sverige med sökordsoptimering för att ranka högt i sökmotorresultaten med fokus på att öka konverteringsgraden och kundflödet. 

Kontaka oss Våra tjänster
SEO – Sökmotoroptimering – stockholm

Sikta på toppen av sökmotorerna med vår beprövade SEO-strategi.

På Apex Media finns vi här för att hjälpa dig som en ledande digitalbyrå. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla en omfattande portfölj av digitala marknadsföringstjänster, inklusive SEM, SEO och SoMe. Vi är helt dedikerade till att vara din pålitliga partner och värdesätter en nära kommunikation med våra kunder. Du kan vara trygg med att vårt team av kunniga experter kommer att skapa den perfekta lösningen för dig och ditt företag. Ta steget idag och låt Apex Media vara din guide mot framgång online.

Namnlos design 10
Namnlos design 8
811c8db6 daa1 46cf be6f 117eed1929e7
Namnlos design 7

Vad är SEO?

SEO är en förkortning för begreppet Search Engine Optimization. Den största sökmotorn idag är Google där cirka 90% av alla sök genomförs. Kortfattat syftar SEO till att optimera en webbsida för att förbättra dess synlighet och ranking i sökmotorernas organiska (icke-betalda) resultat.

Vad är SEM

SEM, även känt som ”Search Engine Marketing”, är en marknadsföringsstrategi som fokuserar på att öka synligheten och attrahera trafik till en webbplats genom betald annonsering i sökmotorerna. Genom att utnyttja beprövade strategier som sökannonsering och displayannonsering kan vi hjälpa ditt företag nå sin målgrupp på ett effektivt sätt och därmed öka sin online-närvaro.

Behöver du öka trafiken till din hemsida samt locka fler leads?

Via SEO Optimering ser vi på Apex Media vi ser till att 95% av Söktrafiken går till Topp Tio-resultaten på Google från 4 298kr i månaden.

Behöver ditt företag synas på google? 

Kontakta oss SEO-analys

SEO av Apex Media

 

google my business

Så optimerar du ditt företag för bäst synlighet!

Det första steget är givetvis att först starta ditt Google business konto. Det gör du lättast med ett Google konto. Sedan är nästa steg att verifiera antingen adressen eller via ett telefonnummer. Via telefonnummer går oftast snabbast. Sedan ser du till att lägga in alla dina uppgifter som Google frågar efter. Ju mer information du fyller i i Google My Business desto bättre.

Några saker du kan göra för att optimera Google My Business är:

  • Använd bara korrekta uppgifter som är desamma på hemsidan
  • Se till att verifiera ditt konto för ökad synlighet
  • Addera en mängd bilder på verksamheten.
  • Se till att få nuvarande kunder och nya kunder att lämna recensioner
  • Svara på de recensionerna du får. Kundvård är ett plus för Google.
  • Lägg upp en bra beskrivning och lägg in sökfraser och rätt kategori
  • Använd inte flera Google My Business konton

Något som vi ofta uppmanar kunder är att verkligen värda Google My Business kontot och lägga upp nyheter, bilder och svara på recensioner snabbt. Google och användare tittar ofta på ”Social Proof” vilket är omdömen som finns på nätet och företag som värnar om kundvård får ofta bättre resultat. Utöver det så är det klokt att emellanåt lägga upp lite blogginlägg och information om erbjudanden och annat.