Webbanalys i Stockholm

Med en djup insikt och branschspecifik kunskap ger Apex Media värdefulla insikter och skräddarsydda rekommendationer för att optimera webbplatsens användarupplevelse, öka konverteringsfrekvensen och förbättra marknadsföringsinsatserna. Genom att omvandla rådata till konkreta och handlingsbara insikter hjälper det företag att fatta informerade beslut och uppnå sina digitala mål.

Kontaka oss Läs mer

Webbanalys omfattar

Varumärkespositionering

Definiera företagets varumärkesidentitet och hur den ska kommuniceras online. Det inkluderar att skapa en konsekvent och differentierad närvaro på digitala plattformar.

Målgruppsanalys

Identifiera och analysera målgruppernas beteenden, preferenser och behov. Detta hjälper till att skapa riktade och anpassade digitala kampanjer och erbjudanden.

Kanalval och närvaro

Utvärdera och välja de mest relevanta digitala kanalerna för att nå målgruppen effektivt. Detta inkluderar webbplats, sociala medier, e-postmarknadsföring, sökmotorer och andra online-plattformar.

Innehållsstrategi

Utveckla en plan för att skapa och distribuera relevant och engagerande innehåll som attraherar och behåller målgruppens intresse. Det kan vara i form av blogginlägg, artiklar, videor, bilder eller andra digitala format.

Sociala medier

Planera och implementera en strategi för att engagera och interagera med målgruppen på sociala medieplattformar. Det inkluderar att skapa och publicera innehåll, hantera användarkommentarer och övervaka sociala trender.

Sökmotoroptimering

Optimera webbplatsens innehåll och struktur för att förbättra synligheten och rankingen i sökmotorernas resultat. Detta inkluderar sökordsoptimering, länkbyggande och teknisk optimering.

Dataanalys och mätning

Implementera verktyg för att mäta och analysera prestanda, resultat och ROI för digitala aktiviteter. Detta hjälper till att fatta informerade beslut och göra justeringar i strategin vid behov.

Teknisk infrastruktur

Säkerställa att den digitala infrastrukturen är robust, säker och skalbar för att stödja företagets digitala verksamhet. Det inkluderar webbplatsens design och funktionalitet, e-handelsplattformar, molntjänster och datalagring.

Användarupplevelse

Skapa en positiv och användarvänlig upplevelse på digitala plattformar för att maximera konverteringar och kundnöjdhet. Det innefattar användartestning, gränssnittsdesign och kontinuerlig förbättring.

Sale 50% off

Google Analytics & Rapportering

Analytics ger dig värdefulla insikter om de som besöker din hemsida. Vi hjälper dig att identifiera dina viktigaste trafikkällor och besökare. På sätt kan vi mäta effekten av dina digitala aktiviteter. Vi skickar månatliga rapporter där vi sammanställer statistik så att du får en tydlig bild av resultaten.

 

 

Begär en kostnadsfri analys

Konvertering &
E-handelsspårning

Kontakta oss